powiedziałbym Ci gdybym wiedział co to jest Foryś ? :szeroki_usmiech
Jaką skrzynkę polecacie?
Zwiń
X
-
Jaką skrzynkę polecacie?
Kolega poszukuje sub-a dla raczej niewymagajacego sluchacza. Chodzi jedynie o jakies tam wzmocnienie tonow niskich.
Nie musi to byc zaden wypas.
Sprawa druga - dobrze, zeby skrzynka nie byla wielkich rozmiarow.
Ma to grac pod wzmacniacz Blaupunkta 400W - moge sie dowiedziec jaki dokladnie model, jesli ma to istotne znaczenie.
Co byscie polecili?TDI 205PS
-
-
Wiec tak - wzmak to jest Balupunkt GTA2100 - tak samo jak u mnie, nie napedza glosnikow - tylko sub.
Czlowiek slucha wszystkiego po trochu, no moze poza umcyk,umcyk. Duzo radia.
Wiec sami wiecie, chodzi o to, ze ma to jedynie troche wspomoc dół.
Tu nie chodzi o zadne audiofilskie zapedy, no, ale zeby jednak jakos tam gralo.
Jesli chodzi o kase, to powiedzmy, ze nie ma to wiekszego znaczenia, ale wiadomo, ze przy takim profilu klienta, nie ma sensu wymyslac cudow na kiju.
Podsumowujac. Chodzi o niewymagajacy sprzet, ktory jakos tam brzdaka, jest niezbyt wielki (nie musi tez byc malutki), ktory jest dobrej jakosci, dobrze wykonany, itp.
Staszek - porsze Cie...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Ja mam cos takiego i jestem bardzo zadowolony i mysle, ze za ta cene mozna sie skusic
Soundstream SPL12
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAJa mam cos takiego i jestem bardzo zadowolony i mysle, ze za ta cene mozna sie skusic
Soundstream SPL12TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAPostaram sie podjechac na najblizszego spota, chyba ze chcesz sie ustawic w weekend.
Zaproponuj jak Tobie bardziej pasuje. Na weekend nie mam planow, wiec spokojnie moge podjechac w pasujace Ci miejsce.
Jak cos to poprosze priv.
Dzieki serdeczneTDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz